Política de devolucions

Política de devolucions:

Tens 10 dies naturals des de la data d’entrega de la comanda per realitzar la devolució informant al correu electrònic info@somllavors.com els productes i els motius de la devolució. El producte ha d’estar en perfectes condicions i amb el seu embalatge original, també en perfectes condicions.

És important que es comprovi l’estat del paquet abans de que el repartidor marxi ja que si ha sofert algun dany durant el transport és la mateixa empresa de repartiment qui ha de certificar que el mal estat de l’entrega és responsabilitat seva i asumir-ne el cost que se’n pugui derivar.

En cas de rebre un paquet danyat s’ha de signar la rebuda del mateix, especificant el mal estat del producte per procedir posteriorment a la gestió de la devolució si realment fos necessària.

Els productes retornats es podran canviar per qualsevol altre producte de la botiga. En el cas de que no es vulgui res, es farà un xec regal per poder-lo gastar en qualsevol altre moment, que tindrà una validesa de 3 mesos.

Devolució del productes:

  • Han de contenir l’embalatge original en el mateix estat en el que s’ha rebut.
  • En tots els casos, les despeses d’enviament aniran a càrrec del/la client/a final, per aquest motiu facilitem, si ho necessiteu, un assessorament complet i una guia detallada per ajudar-vos a triar millor la talla de les sabates o les vostres necessitats en cas d’altres productes.
  • No s’acceptaran devolucions si els colors o estampats no satisfan els vostres gustos ja que considerem que les imatges oferides a l’entorn web i a les xarxes socials són prou vàlides com perquè pugueu triar amb garanties.

Productes no retornables sota cap ciscumstància:

  • Productes personalitzats, estampats o modificats per encàrrec

  • Productes encarregats per catàleg

  • Xecs Regal

  • Assessoraments individualitzats amb cita prèvia ja concertada

  • Productes d’higiene íntima o bolquers de tela

Per tal d’efectuar una devolució us demanem que ens feu arribar el producte a la següent adreça: C/ Jardí 35, Local Comercial, 08800 Vilanova i la Geltrú.

Contacta amb nosaltres a través del correu electrònic info@somllavors.com o trucant al (+34) 623 152 704.

Cistella de la compra