Qui som?

Quan ens preparàvem per rebre la nostra primera filla ens en vam adonar de tot el que li faltava a la nostra societat en relació a la preparació a la maternitat i criança.

Som una parella inquieta que s’ha embarcat de ple en el món de l’emprenedoria i la criança conscient. A principis d’abril del 2020, després de l’aparició de la pandèmia i tots els canvis que hi anàven lligats, vem tenir el temps suficient per cuinar a foc lent aquest meravellós projecte que tant ens omple d’alegria i profunda satisfacció.

Teníem clar que volíem contribuïr en la millora del benestar de les famílies en l’etapa de l’embaràs, el part i la criança. Des de la contribució pel benestar fetal, passant per evitar la violència obstètrica i finalment ajudant a les famílies a apostar per una criança que respecti el ritme i les necessitats de cada infant i també de les persones que l’acompanyen.

El nostre propòsit

Transmetre i fer créixer, com si d’una llavor es tractés, un model de criança respectuosa envers els infants i el medi ambient.

Fem que l’aventura de formar una família sigui quelcom divertit que ens permeti a totes gaudir del camí.

Quan obriu la porta de Som Llavors, volem que us sentiu com a casa, escoltades i ben assessorades.

Què fem?

Som una botiga d’eco criança i un espai d’acompanyament a la maternitat conscient i dia a dia escollim amb molta cura i molt d’amor els productes i serveis que oferim. Us els presentem seguidament:

Com ho fem?

Valorem les característiques de cada producte abans d’incorporar-lo a la nostra botiga: com s’ha produït, de quins materials està fet, si certifiquen la procedència i traçabilitat del producte així com el benestar de les persones treballadores, l’eficiència energètica en la producció i els valors de consum responsable i economia social i circular.

A Som Llavors apostem per la reutilització en productes d’ús diari durant la criança com són els bolquers de tela o les tovalloletes de cotó. Treballant amb productes lliures de tòxics, no només treballem el respecte cap el medi ambient, si no que també hi ha un respecte cap als infants ja que els productes que oferim els poden manipular amb total seguretat.

Procurem per la salut de les properes generacions

Per tal de construïr un futur més sostenible, començem des dels fonaments de la societat del demà oferint una visió actualitzada de tot el que envolta a l’infant, des dels productes i les joguines més segures per la seva salut i la del planeta fins a l’assessorament especialitzat per a famílies de la mà de les millors expertes en cada matèria.

Volem fomentar una nova generació més sana i capaç i per això vetllem perquè es donin les millors condicions per al seu desenvolupament. Per aquest motiu volem afavorir que els nadons experimentin i es moguin, per això us oferim el millor calçat respectuós conjuntament amb una proposta d’elements que fomentin el lliure moviment i com sempre un assessorament amb valor afegit per encertar amb més garanties les vostres seleccions.

Vols estar al corrent de tot el que anem fent?

Cistella de la compra