Cursos i Tallers de Criança Respectuosa

Criança respectuosa, apoyo a la maternidad Vilanova i la Geltrú

CURSOS I TALLERS


Apostem per una criança respectuosa i una maternitat conscient:

Volem aportar coneixements de qualitat a la societat i per aquest motiu sel·leccionem de forma minuciosa cada ponent i formador que portem al nostre espai. Apostem en primer terme per les eminències locals, i busquem també experts d’altres regions que els hi pugui encaixar passar pel nostre petit espai a acompanyar-vos en el procés que us ocupi.


Tallers Gratuïts:

De forma regular oferim tallers gratuïts sobre matèries que podem impartir nosaltres mateixos com són els tallers teòrico-pràctics de bolquers de tela o els tallers d’introducció al món dels portanadons.

Grup de Criança i de lactància:

De forma setmanal, ens reunim un grup de mares que afrontem un moment similar per compartir i resoldre qualsevol procés que ens preocupi sempre amb la premisa de no jutgar i no sentir-se jutjada. Ens acompanya la Laia Grimau @mamagotes al grup de criança i la Raquel @donaelpitlactancia.

Volem que la vostra experiència amb el porteig sigui un èxit:

Per aquest motiu us regalem un assessorament individual i personalitzat gratuït si compreu qualsevol portanadons a la nostra botiga o també l’oferim per només 20€ si us l’han regalat d’un altra botiga o us l’han deixat de segona mà. Els asssessoraments es poden fer presencialment a la saleta de Som Llavors o també en format online.

Si després de rebre els assessoraments us sorgeixen dubtes, us els resolem sense problema ja que volem que us sentiu totalment segures del que esteu fent.

Els assessoraments en portanadons els realitza en Pol Masip, fisioterapeuta especialista en neurología i assessor en portanadons.

Shopping Cart